Psybot, Cebinizdeki Terapist

Psybot, Cebinizdeki Terapist

Detaylı bilgi için tıklayınız.


Terapilerde kullanılan teknikler artık cebinizde!

Psybot, ruhsal anlamda kendine yardım için geliştirilen bir mobil uygulamadır. İçerisindeki teknikler Bilişsel Terapi ve Şema Terapi ilkelerine göre hazırlanmıştır.
Kişilerin günlük yaşamlarında karşılarına çıkan binlerce olay ve on binlerce olumsuz düşünce uzmanlar tarafından gözden geçirilmiş ve alternatif yollar geliştirmek için terapilerde kullanılan başlıca yöntemlerle beraber uygulama içine yerleştirilmiştir. Kullanıcı kendi canını sıkan olaylar üzerinde çalışırken, uygulama daha önceden kategorize edilmiş bu bilgilerden faydalanır.

Olay Çalış bölümünde yardım almak istediğiniz sorunu yazınız ve program boyunca size sunulan soru ve yönergelerle ilerleyiniz. Amacımız, alternatif düşünceleri bularak daha yapıcı çözümler üretebilmek.

Yeni çözümler üretmek için yaptığınız çalışmalara daha sonra raporlar bölümünden ulaşabilir, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.


TERAPİ SÜRECİNE YARDIMCI

Psybot, tek başına kullanılabildiği gibi, süren terapilerde yardımcı araç olarak da kullanılabilir. Danışanlar, terapilerinde çalıştıkları konuların benzerleri ile dışarıda karşılaştıklarında uygulama aracılığı ile kolayca kayıt yapabilir ve alternatif çözümler üretebilirler. Uygulama içinde yapılan çalışmalar, sonraki terapilerde terapist ile beraber gözden geçirilebilir.

Psybot, bir kendine yardım uygulamasıdır ve asla gerçek bir terapi yerine geçemez. Bu nedenle ruhsal sorunlar için, aynı diğer tıbbi sorunlarda olduğu gibi mutlaka hekiminize başvurunuz.

www.psybotapp.com