Gizlilik ve Güvenlik

GİZLİLİK VE GÜVENLİK

İnternet sitemizden yapacağınız alışveriş deneyiminizi keyifli ve güvenli bir şekilde devam ettirebilmeniz için çeşitli güvenlik yöntemleri kullanılmaktadır. Bu nedenle internet sitemizden alışveriş yaptığınız zaman, kredi kartı bilgileriniz sadece ödeme adımının tamamlanması için kullanılır ve veritabanımıza kaydedilmez. Kullanıcı olduğunuz andan itibaren sistemimize kaydedilmiş olan tüm bilgilerinizi istediğiniz herhangi bir zamanda internet sitemizde belirtilen info@psikonet.com adresinden e-mail ya da telefon yolu ile öğrenebilme hakkınız saklıdır. Sisteme girdiğiniz tüm bilgilere sadece siz ulaşabilir ve bunları sadece siz değiştirebilirsiniz. Bir başka üyenin siz izin vermediğiniz sürece sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.


İnternet sitemizden alışveriş yaparken verilen kullanıcı bilgilerinizinpsikonet.com tarafından güvence altına alındığını, 128 bit şifreleme ile tarafımıza iletilen tüm bilgilerinizin güvenliğini sağlamak adına internet sitemizin SSL Sertifikası  bulunduğunu bildiririz.


Psikonet, tüm kullanıcılarına internet sitesine veya mobil uygulamaya her girişlerinde Yasal Uyarı sayfasını ziyaret etmelerini tavsiye etmektedir.