Yasal Uyarı

YASAL UYARI

https://www.psikonet.com/ alan isimli internet sitemizde yer alan tüm sayfalara, fotoğraflara, dizaynlara, resimlere, yazılara ilişkin fikri mülkiyet hakları münhasıran Psikonet’e aittir ve hiçbir şekilde başka bir kişi kurum veya kuruluş tarafından izinsiz kullanılamaz. Bu web sitesinde adı geçen başkaca şirketler ve ürünleri sahiplerinin ticari markalarıdır ve ayrıca fikri mülkiyet hakları kapsamında korunuyor olabilir.

Psikonet ismi marka tescili ile yasal olarak korunmakta olup, başka bir kişi ve/veya kurum tarafından izinsiz kullanılamaz.

https://www.psikonet.com/ alan isimli internet sitemizi müşterilerimizin ve ziyaretçilerimizin hizmetine sunmak için tamamen iyi niyetle ve profesyonel olarak hazırlamayı amaçladık. Yine de internet sitemizde yer alan tüm bilgilerin genel nitelikte bilgeler olabileceğini, bu bilgilerin güvenilirliği ve yeterliliği konusunda hiçbir koşulda garanti ve taahhüt vermediğimizi, ürünlere ilişkin yapılan sağlık yorumlarının sadece tavsiye niteliğinde olduğunu, kişiye göre farklılık göstereceğini ve hiçbir surette tek başına tedavi amacıyla kullanılmaması gerektiğini bildirmek isteriz.